Paavolainen paketissa

OP kansi

Ihan siitä ilosta laitan lausahduksen, että juuri postitin viimeisetkin luvut kustantajalle. Tutkikoon Anssi niitä siellä nyt silmät sirrillään, toivottavasti ei ole hirveitä virheitä tai toistoja. Taitaa mennä yli 600 sivun. Mä olen ihan puhki. Vielä on viitteet tarkistettava ja lähdeluettelo. Ja kuvat ja kuvatekstit! Nehän tässä tärkeitä on. Lauran kanssa vielä hikinen urakka edessä.

Mutta nyt mä otan pienen paussin ja karkaan muutamaksi päiväksi tästä pöydän äärestä, missä onkin turhan tiiviisti tullut viihdytyksi koko kauniin alkusuven. Juhannuksena palataan taas näille rannoille ja sitten hulmahtaa kokko ja kaatuu sahtia, toivottavasti ei miehiä, meinaan tantereeseen. Sitäkin on nähty.

Alex Stubb saa sillä välin hoidella kaikessa rauhassa hallitusneuvotteluja – siinä on niin kulutusta kestävä mediapersoona, ettei häntä saadaan kiikkiin vielä pitkiin aikoihin. Osaa poika vastailla, uuden ajan Eurooppa-ihminen. Antaa palaa.

Sitä paitsi Costa Rica järjesti jo toisen paukun kisoissa. Täähän menee mielenkiintoiseksi.

Mutta nyt mä pakkaan hätsynpikaa. Viileä viikko tulossa, kestäkää.

So long!

Sunnuntaina 15.6. 2014 klo 16.30.