Juhlasta vain pari sanaa

Nyt on sydän niin kylläinen, että sanat eivät riitä kertomaan. Niinpä huiskaisin muutaman kuvan lauantain ihmeellisistä juhlista, olkoot muistuttamassa tunnelmista.

Kirsti Mäkinen piti loisteliaan juhlapuheen ja Matti Klinge esitti daktyylisen tervehdyksen. Runoja lausuttiin villisti ja laulettiin, tuossa vain Tiian esityksestä väläys. Muita taiteilijoita olivat Eeva-Liisa ja Sina sekä Alma Eemeli-nukkensa kanssa. Laulupuolesta huolehti tenori Anssi, säestyksestä Maila ja torvisoitosta VPK:n komea pumppu. Huiluakin soitteli Suvi ja rovasti Suutarla toi lopuksi jämerän siunauksensa juhlaväelle.  Vilja ja Jere juonsivat elegantisti!

Katariina ja Eero esittelivät Maisemakahvilaa Huupon mäellä. Loppukesän kypsät viljapellot ja syvän sininen  järvi loistelivat juhlasäässä parhaimmillaan. Repäisevä joukko pukinsarven tröötöttäjiä nosti tunnelman teltan harjalle!

Syötiin Leena Majaveden mehevää paellaa, juotiin viiniä ja sahtia, makkaraa grillattiin ja tanssittiin kuutamossa sekä lopuksi saunottiin. Yllätysnumeroita kulttuuriladossa!

Sen verran olen vielä pyörryksissä, että en saa tämän tolkullisempaa selostusta aikaan, ehkä vielä palailen kun ensin vähän sulattelen unohtumattomia juhliani, monen taiturin aikaansaannosta!

30.8.2015