Iloluontoista vappua!

Vappu 2015 042

Sateiden ja sinnikkään kirjoitusviikon, kevään ensimmäisen hauen ja kalasopan, eilisen tappavan pitkän oopperakokouksen ja Naiskuoron herkän tunteellisen konsertin jälkeen on koittamassa ihme ja kumma vappu. Joka pitää kirjoittaa pienellä, mutta juhlia isosti.

Kaikkein tärkein: Marjakin tuli jäädäkseen, ja nyt alkaa kesä, ei auta enää mikään.

Parin tunnin päästä Taata saa lakkinsa ja me muut kuohuvaa sekä kuulla kunnanjohtaja Antero Aleniuksen sytyttävn puheen ja VPK:n soittokunnan rämäkästi törähtävää torvisoittoa Jarkko Salosen johdolla. Ja sitten sakkia kerääntyy meille jatkoille, pallot on puhallettu ja pullot jäähdytetty.

Joten jos satut lukemaan tätä nyt siinä, niin liity jatkoksi, Villa Viehätyksen ovet ovat auki aamupuolelle, uskoisin. Mutta liikaa ei sovi hillua, sillä huomenna klo 13 tää jätkä seisoo terävänä ja pokkana Kyröskosken partaalla kuohuja katsellen ja lasketellen jotakin juttua koskesta taiteilijoiden kuvaamana.

Joten tervetuloa sinnekin kosken aukaisuun ja suun naukaisuun. Koetetaan selvitä vapusta. Hauskaa ja hillittyä sembalointia kaikille jalkeille tai edes kynnelle kykeneville!

Toivoo eräs, jolla on päivämäärä ja kellonaika peräs, 30.4. klo 15.15.