Kostean raikasta juhannusta!

Heräsin iloiseen sateen ropinaan. Naapurini Tauno on onnellinen; vettä lisää! Sitä pellot janoavat ja vähän meidän perunamaammekin. Varret virkistyvät. Puuhaa on edessä monenlaista.

On lähdettävä koivuja haeskelemaan, vaikka märältä näyttää lehto. Saanko edes kokon sytytetyksi? Viime juhannuksena oli tosi vaikeaa. Mutta kun olen koonnut sitä vapusta alkaen, poltettava se on. Rantojemme komistus!

Marja ja Eeva-Liisa lähtevät viimeiselle toivioretkelle torille ja samoin kai Sallan perhe. Kaikkea on jo hankittu kylliksi tai liikaa. Sahtiakin on. Juhannuksen sopii tulla, on hyvä vaan, täällä hillitysti varrotaan ja kohta sitten lauletaan ja tiedä vaikka mihin riehaannutaan. Vesille ei sen sijaan aiota, maalla ollaan viisaampia.

Nauttikaamme kostean virvoittavasta luomakunnan juhlasta! HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Aattona 2017-18?